al contingut a la navegació Informació de contacte

Salutació de l'equip de govern

L'Ajuntament de Ponts inicia un període de canvi i transformació mitjançant la nova legislatura que encapçala Josep Tàpies Ticó, portaveu del grup Junts per Ponts, proclamat alcalde el 15 de juny de 2019, qui governa la Corporació Municipal en el mandat 2019-2023 a través del pacte formalitzat amb el grup Ponts per Catalunya.

Des d'aquest espai, el nou equip de govern, vol fomentar la relació entre tots els pontsicans i pontsicanes i la Casa de la Vila. L'objectiu és que els nostres residents estiguin informats de totes les notícies municipals que s'emprenen des de l'Ajuntament i coneguin els serveis que s'ofereixen a la ciutadania. A més, es dóna informació institucional com la constitució dels plens municipals, els repartiments d'àrees i regidories, els membres que formen part de la Junta de Govern Local, els grups municipals existents i els diversos tràmits que es poden dur a terme a la institució, entre altres.

Esperem que aquesta eina tecnològica us sigui de gran ús i que us permeti obtenir més informació sobre l'Ajuntament i les activitats que es van realitzant.

Volem fer poble i necessitem que et sumis al nostre repte.

Equip de Govern

Document Actions