Pontsicanes i pontsicans, amigues i amics,


En primer lloc m’agradaria poder-vos transmetre a tots la il·lusió i l’orgull que sento al dirigir aquestes paraules en el meu primer Ranxo com a alcaldessa de Ponts. A Ponts estem de festa. Celebrem, un any més, la nostra festa més representativa i estimada: Lo Ranxo.

Des d’aquestes línies vull agrair l’esforç de la Regidoria de Cultura, de la Comissió de Festes, dels treballadors que conformen l’Ajuntament de Ponts i de tot l’equip de cuiners i de cuineres que fan possible que la nostra festa, any rere any, esdevingui un èxit de participació, de col·laboració i de civisme.Também’agradaria felicitar i fer un reconeixement públic a totes les entitats i associacions del nostre municipi que fan que Ponts sigui reconegut pel seu extens teixit associatiu. Un poble que pot presumir de tenir un calendari atapeït d’activitats per a tots els gustos i per a totes les edats al llarg de tot el decurs de l’any, gràcies a les activitats que programeu les diferents entitats i associacions. Aquest esperit col·laboratiu i aquesta vida associativa són el causant de fer créixer un fort arrelament al nostre territori i generar un profund sentiment d’identitat que ens uneix i cohesiona com a poble. Moltes gràcies a tots de tot cor!

Ponts som un poble viu i mantenim tota l’energia i vitalitat per tirar-lo endavant de manera conjunta. Aquest és l’orgull que, com a alcaldessa de Ponts, m’omple el dia a dia.Per aquest motiu volem que en aquesta edició torneu a ser els principals convidats a la taula de degustació del “ranxo”. Els pontsicans i pontsicanes de les diferents entitats i associacions de Ponts que, d’aquesta manera, esdevenen els representants dels diferents sectors i de les diferents activitats econòmiques, socials, educatives, esportives i culturals del nostre municipi. Creiem que la Festa més important del nostre poble ha de continuar -per descomptat- oberta a tots els milers i milers de visitants que ens visiten cada edició, però sobretot volem que sigui la festa dels pontsicans i per als pontsicans.

Us animo a gaudir al màxim d’aquesta festa. Participeu massivament de totes les activitats que s’han preparat al llarg d’aquests 5 dies de disbauxa que clourem amb la Festa del Ranxo. I des d’aquí desitjo que, per molts i molts anys, la Festa del Ranxo es mantingui com un dels referents del calendari i del patrimoni festiu català.

Pontsicanes i pontsicans, viviu Lo Ranxo 2018!

 

Maria Basomba i Gili

Alcaldessa de Ponts