Pontsicanes i pontsicans, amigues i amics,

És un plaer poder presentar-vos aquesta nova web de l’Ajuntament de Ponts. Una web que presenta un disseny més modern, atractiu i intuïtiu que posa al dia el nostre Consistori, amb la voluntat de fer-lo més proper a la ciutadania.

Aquesta pàgina pretenem que esdevingui una eina de transparència, que doni més i millor informació a la ciutadania, que sigui un important element entre les interrelacions administració i ciutadania i que faciliti els tràmits i gestions amb el consistori les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, de forma segura i eficaç i des de qualsevol dispositiu mòbil o tauleta a més de l’ordinador.

Volem que sigui una eina viva i en moviment constant, totalment interactiva, oberta als usuaris i que es vagi actualitzant i enriquint de manera constant amb les diferents aportacions que hi puguin fer les nostres associacions i entitats, comerços i empreses i, perquè no, també aportacions de manera individual.

Amb la implantació d’aquesta nova web presentem també una nova aplicació que esperem que sigui de gran utilitat en el dia a dia dels pontsicans i pontsicanes per conèixer de primera mà tot allò que passa al nostre municipi en temps real.

Una APP que només cal descarregar-la i omplir un breu formulari en el qual cada persona podrà escollir les diferents àrees de les quals vol estar informat. Una eina que facilitarà la informació municipal en tot moment i que esperem que esdevingui una bona eina per potenciar el turisme al nostre territori i afavorir al mateix temps el nostre comerç, la nostra cultura i les nostres tradicions.

Ponts, abril de 2017

Francisco García Cañadas

Alcalde de Ponts