Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CINEMA "BON DIA, MÓN"

En un entorn natural d’aigua i de boscos, deu animalons de diferents espècies neixen, creixen, s’observen i s’empaiten. Bon dia, món! és un passeig per la naturalesa molt ben documentat que ens apropa a una fauna i una flora de paper, que alhora és molt realista. La natura ens acompanya i amb ella coneixem els éssers vius que hi habiten mentre ens ensenya a respectar tot allò que ens envolta. Amb aquesta observació de l’entorn tan agradable també aprenem sobre nosaltres i l’aventura de crèixer. .

  • CINEMA "BON DIA, MÓN"
  • 2022-04-24T17:30:00+02:00
  • 2022-04-24T18:35:00+02:00
  • En un entorn natural d’aigua i de boscos, deu animalons de diferents espècies neixen, creixen, s’observen i s’empaiten. Bon dia, món! és un passeig per la naturalesa molt ben documentat que ens apropa a una fauna i una flora de paper, que alhora és molt realista. La natura ens acompanya i amb ella coneixem els éssers vius que hi habiten mentre ens ensenya a respectar tot allò que ens envolta. Amb aquesta observació de l’entorn tan agradable també aprenem sobre nosaltres i l’aventura de crèixer. .

Image (3).jpg

A l’aigua, un lluç de riu molt menut vol ser gegant, una jove libèl·lula vol aprendre a lluitar i una salamandra té moltes ganes de sortir de l’aigua per descobrir un altre món. A la riba del riu, un castor desitja construir el món a la seva manera mentre que un bitó vol arribar fins a la lluna volant.

A dalt dels arbres, un mussol aixeca el vol i es creua amb un ratpenat a qui li agrada molt la música. Quan per fi clareja, uns cabussons emplomallats ballen, un blauet cerca el seu lloc sota el sol i una tortuga viu meravellada per aquest món tan agitat, manté la calma i desafia el pas del temps. Els nostres deu aventurers admiren la bellesa d’aquest món i se senten afortunats de ser-hi. I tots ells, davant de la natura que els envolta exclamen: Bon dia, món!

Sala 1 d'Octubre
  • Quan 24/04/2022 de 17:30 a 18:35
  • On Sala 1 d'Octubre
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal