Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ampliació Ajuts de suport a la solvència empresarial en resposta a la COVID-19

El Govern amplia els ajuts directes a la solvència empresarial a  tots els sectors d’activitat (qualsevol CNAE excepte els sectors d’activitats financeres i d’assegurances o d’activitat d’organitzacions i organismes extraterritorials).  Us adjuntem l’ORDRE ECO/153/2021, de 16 de juliol, per la qual s'obre el tràmit d'inscripció prèvia dels ajuts extraordinaris directes de suport a la solvència empresarial en resposta a la pandèmia de la COVID-19.

Aquests  ajuts, igual com els de l’anterior Ordre d’Inscripció Prèvia (ECO/127/2021) estan destinats a reduir l’endeutament de les persones treballadores autònomes (empresaris i professionals) i les empreses no financeres més afectades per la pandèmia de la COVID-19 i s’han de fer servir per al pagament de deutes contrets per les empreses des de març de 2020.

El formulari d'inscripció prèvia es pot presentar des de les 9.00 hores del  21 de juliol de 2021 fins al divendres dia 30 de juliol de 2021 a les 15.00 hores. L'ordre d'entrada de les inscripcions no es tindrà en compte per a l'atorgament dels ajuts.
A la web del Canal Empresa trobareu tota la informació que s’ha publicat sobre aquest tema:

https://canalempresa.gencat.cat/ca/detall/article/Linia-dajudes-directes-a-autonoms-i-empreses-RDL-5-2021

Adjuntem també, la infografia que s’ha elaborat per explicar de manera resumida aquesta segona línia. I l’enllaç a les Preguntes Freqüents:

https://canalempresa.gencat.cat/ca/01_que_voleu_fer/mesuresempresesiautonoms/mesures-economiques-i-socials-per-a-empreses-i-autonoms/ajuts-i-prestacions-per-empreses-i-autonoms/ajudes-rdl-5-2021/preguntes-frequeents-ajuts-rdl-5-2021/

infografia-2a-convo-ajuts-solvencia_page-0001.jpg