Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Evolució setmanal de la Covid-19 a Ponts – 1 de Gener de 2021

Cada divendres publicarem les dades oficials facilitades per la Generalitat de Catalunya de l’evolució de la pandèmia a la nostra vila.

Aquesta setmana no s’ha produït cap cas positiu mentre que la setmana passada n’hi va haver  2 de positius. També s’ha produït un descens del risc de rebrot (de 61.16 a 40.77) mentre que la velocitat de propagació no ha variat (0.57), mantenint-nos en un nivell de Risc de rebrot Mitjà-Baix.

Demanem a la població que extremi les mesures de precaució per evitar la propagació del virus, així com el seguiment de totes les mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social, de la mobilitat i en matèria de salut pública. Podeu consultar la informació sobre les mesures especials per les festes de Nadal en el següent enllaç : Mesures Festes de Nadal

setmana-1-Gener-2021.JPG

Important: totes les dades facilitades son dades oficials del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya (Font: https://dadescovid.cat/). Tal i com s’explica a la documentació (https://dadescovid.cat/documentacio) només es mostren les dades fins a 3 dies abans.