Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Evolució setmanal de la Covid-19 a Ponts – 15 de Gener de 2021

Cada divendres publicarem les dades oficials facilitades per la Generalitat de Catalunya de l’evolució de la pandèmia a la nostra vila.

Després de dues setmanes sense casos positius, aquesta setmana s’han comptabilitzat 2 nous positius segons les dades oficials. El risc de rebrot ha pujat a 15.29 i la velocitat de propagació a 0.42, tot i que el nivell de risc de rebrot del nostre municipi continua sent Baix.

Demanem a la població que no baixi la guàrdia i que extremi les mesures de precaució per evitar la propagació del virus, així com el seguiment de totes les mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social, de la mobilitat i en matèria de salut pública. Podeu consultar la informació sobre les mesures especials en vigor des del 7 de Gener fins el 24 de Gener : Mesures des del 7 al 24 de Gener

setmana-15-Gener-2021.JPG

Important: totes les dades facilitades son dades oficials del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya (Font: https://dadescovid.cat/). Tal i com s’explica a la documentació (https://dadescovid.cat/documentacio) només es mostren les dades fins a 3 dies abans.