Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Evolució setmanal de la Covid-19 a Ponts – 5 de Febrer de 2021

Cada divendres publicarem les dades oficials facilitades per la Generalitat de Catalunya de l’evolució de la pandèmia a la nostra vila.

Aquesta setmana s’han detectat 8 nous casos positius a Ponts segons les dades oficials. El risc de rebrot ha pujat aquesta setmana de 265.26 a 1043.48 i la velocitat de propagació de 0.82 a 2.64, mantenint-nos en un nivell de risc de rebrot Alt.

Demanem a la població que extremi les mesures de precaució per evitar la propagació del virus, així com el seguiment de totes les mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social, de la mobilitat i en matèria de salut pública. Podeu consultar la informació sobre les noves mesures de prevenció i control en vigor a partir del dia 8 de Febrer : Mesures des del dia 8 de Febrer

setmana5-Feb-2021.JPG

Important: totes les dades facilitades son dades oficials del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya (Font: https://dadescovid.cat/). Tal i com s’explica a la documentació (https://dadescovid.cat/documentacio) només es mostren les dades fins a 3 dies abans.