Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Evolució setmanal de la Covid-19 a Ponts – 8 de Gener de 2021

Cada divendres publicarem les dades oficials facilitades per la Generalitat de Catalunya de l’evolució de la pandèmia a la nostra vila.

Aquesta setmana no s’ha produït cap cas positiu i ja portem 14 dies sense cap cas a la nostra població, segons les dades oficials. Com a conseqüència, tant el risc de rebrot com la velocitat de propagació han baixat a 0, amb un nivell de risc de rebrot Baix.

Demanem a la població que no baixi la guàrdia i que extremi les mesures de precaució per evitar la propagació del virus, així com el seguiment de totes les mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social, de la mobilitat i en matèria de salut pública. Podeu consultar la informació sobre les mesures especials en vigor des del 7 de Gener fins el 16 de Gener : Mesures des del 7 al 16 de Gener

setmana-8-Gener-2021.JPG

Important: totes les dades facilitades son dades oficials del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya (Font: https://dadescovid.cat/). Tal i com s’explica a la documentació (https://dadescovid.cat/documentacio) només es mostren les dades fins a 3 dies abans.