Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Evolució setmanal de la Covid-19 a Ponts – 27 d'agost de 2021

Cada divendres publicarem les dades oficials facilitades per la Generalitat de Catalunya de l’evolució de la pandèmia a la nostra vila.

Aquesta setmana s’han detectat 12 casos positius a Ponts segons les dades oficials. El risc de rebrot ha pujat de 905.35 a 1482.95 i la velocitat de propagació també ha pujat de 1.21 a 2.08, mantenint un nivell de risc de rebrot alt.

Demanem a la població que extremi les mesures de precaució per evitar la propagació del virus, així com el seguiment de totes les mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social, de la mobilitat i en matèria de salut pública. Podeu consultar la informació sobre les restriccions i mesures de prevenció i control en vigor al portal de la Generalitat: Restriccions COVID a Catalunya

setmana-27-Agost-2021.JPG

Important: totes les dades facilitades son dades oficials del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya (Font: https://dadescovid.cat/). Tal i com s’explica a la documentació (https://dadescovid.cat/documentacio) només es mostren les dades fins a 3 dies abans.