Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Evolució setmanal de la Covid-19 a Ponts – 4 de Desembre de 2020

Cada divendres publicarem les dades oficials facilitades per la Generalitat de Catalunya de l’evolució de la pandèmia a la nostra vila.

DIVENDRES 04 DESEMBRE 2020

Evolució setmanal de la Covid-19 a Ponts – 4 de Desembre de 2020

Important: totes les dades facilitades son dades oficials del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya (Font: https://dadescovid.cat/). Tal i com s’explica a la documentació (https://dadescovid.cat/documentacio) només es mostren les dades fins a 3 dies abans.

Aquesta setmana hem tornat als números vermells amb un augment molt significatiu dels positius (13 en els darrers set dies) i el conseqüent augment del risc de rebrot (de 30.8 a 1418.05) i de la velocitat de propagació (de 0.29 a 3.04). Tot i la bona participació i resultats de la jornada de cribatges massius a Ponts del passat dimecres, fem una crida a no abaixar la guàrdia.

Demanem a la població que extremi les mesures de precaució per evitar la propagació del virus, així com el seguiment de totes les mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social, de la mobilitat i en matèria de salut pública. Podeu consultar la informació sobre les mesures especials per les festes de Nadal en el següent enllaç : Mesures Festes de Nadal

Font: https://dadescovid.cat/

Explicació: https://dadescovid.cat/documentacio