Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Preus i serveis

 

amb aixovar municipal

amb aixovar propi

CONCEPTE

TARIFA

TARIFA

Tarifa infantil - de 0 a 3 anys

0,00

0,00

Utilització alberg municipal/per persona (ocupació menys 1 setmana)

tarifa junior: de 4 a 10 anys tarifa sènior: a partir 11 anys

per grups a partir de 10 persones

12,00

17,20

15,50

12,00

14,00

12,50

Utilització alberg municipal/per persona/dia (1 setmana)

8,60

8,60

Utilització alberg municipal/per persona/dia (2 setmanes)

8,05

8,05

Utilització alberg municipal/per persona/dia (3 setmanes)

7,50

7,50

Utilització alberg municipal/per persona/dia (4 setmanes)

7,00

7,00

Fiances

fiança alberg (menys 1 setmana) fiança alberg

 50,00

200,00

 50,00

200,00

Reserves i pagament per a grups

Es considerarà grup a partir de 10 persones. La reserva s’efectuarà mitjançant telèfon, web, correu electrònic o fax. Es considerarà efectiva després d’haver abonat un 100 % de l’import total de l’estada  més la fiança establerta i haver enviat el comprovant oportú, fent constar el nom del titular i la data d’estada.

Reserves i pagament per a individuals

La reserva s’efectuarà mitjançant telèfon, web, correu electrònic o fax.

 

Política de cancel·lació per a grups

La cancel·lació de la reserva es farà per escrit.

Si la reserva es cancel·la o modifica amb una antelació de fins a deu dies abans de la data d’arribada, no s’efectuaran càrrecs. Si es cancel·la o modifica la reserva fora de termini, es carregarà el 100% de la primera nit d’estada. Si la persona o grup no es presenta a la data reservada, es carregarà el 100% del total de la reserva.

 Si es produeixen baixes superiors a un 10 % o més en el número de places acordades a la reserva, caldrà pagar el 50 % de la plaça i dia/pensió/estada que s’anul·li.

Hora d’entrada i sortida

L’horari d’entrada a les habitacions es fixa a les 14.00 h. No obstant, l’Alberg la podrà tenir flexibilitat en l’hora d’entrada estipulada, sempre que hi hagi disponibilitat i les habitacions estiguin degudament netes.

Les habitacions s’hauran de deixar buides a les 12.00 h del dia següent o de la data màxima de permanència; després d’aquesta hora, l’alberg tindrà dret a efectuar un càrrec extra segons la tarifa vigent o a cobrar un altre dia addicional.

L’alberg disposa d’una sala guarda equipatges en cas de ser necessari.

Registre

Totes les persones allotjades a l’Alberg “Los Hermanos” s’hauran de registrar d’acord amb l’establert per les Autoritats pertinents i, per tant, és de caràcter obligatori omplir la fitxa de registre i donar totes les dades que se sol·liciten.

L’alberg “Los Hermanos” no es farà responsable de qualsevol dada falsa o incompleta que l’hoste pugui subministrar al moment d’omplir la fitxa de registre.

 

Obertura i Tancament instal·lacions

Durant el període de les reserva els hostes hauran de vetllar per l’obertura i tancament dels accessos a l’edifici, restant prohibit l’entrada de visites.

L’alberg es reserva el dret d’admissió de visites ocasionals. En cas d’incompliment, l’Ajuntament de Ponts es reserva el dret d’ordenar la sortida immediata dels visitants.