Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Procés Participatiu - Camí del Riu

A Ponts tenim la gran sort de poder gaudir d’un entorn natural privilegiat. Un d’aquests paratges és sens dubte el riu Segre i tota la seva àrea d’influència i serveis (l’Horta, Club Nàutic Mig Segre, Parc de la Roca del Call, etc.).

Som molts els Pontsicans i Pontsicanes que tenim incorporada a la nostra rutina quasi-bé diària el fer una passejada cap al riu en algun moment del dia, i aquesta afluència s’incrementa considerablement durant el cap de setmana.  És llavors quan es fa més evident el conflicte entre un espai natural on molta gent buscar tranquil·litat i poder caminar i passejar tranquil·lament, moltes vegades en família, i la circulació de vehicles motoritzats.  

És per aquest motiu que volem promoure us espai de participació ciutadana per decidir entre tots com s’ha de gestionar la mobilitat al Camí del Riu. Cal limitar la circulació de vehicles? Només durant el cap de setmana? Com es pot fer garantint l’accés de vehicles per a les activitats essencials?  

Mentre treballem en la definició del procediment i reglamentació de la participació ciutadana a Ponts, volem començar a recollir idees i opinions abans de llançar-ho oficialment. Fes-ho omplint el següent formulari: