Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Hutchinson Ranxo Gravel 2022

Mig miler de ciclistes de trenta-tres nacionalitats s'han citat a Ponts i als camins paradisíacs de Lleida durant el cap de setmana del 17 al 18 de setembre

DIJOUS 22 SETEMBRE 2022

EL TERRITORI RANXO SALTA LES FRONTERES DEL GRAVEL
 
Carlos Verona i Marta Romeu han brillat en la Hutchinson Ranxo, últim capítol de les UCI Gravel World Series. 
Ponts. Aquesta petita localitat de la província de Lleida passarà a la història com la primera del nostre país a acollir una prova de les UCI Gravel World Series. Davant l'explosió d'aquesta modalitat, el màxim organisme internacional del món de la bicicleta va decidir crear el primer circuit mundial d'una disciplina que no para de guanyar adeptes. Enrere hem deixat quatre continents, deu països i onze proves; l'última no ha defraudat. Després de l'experiència de l'any passat, Klassmark va continuar treballant amb ímpetu i il·lusió en un territori que reuneix tot allò que el gravel demana. Els camins agrícoles de Lleida han tornat a donar color, vida i forma a la Hutchinson Ranxo Gravel. Més de mig miler de participants de trenta-tres nacionalitats diferents han corroborat aquest 18 de setembre perquè l'anomenen el nou paradís del gravel. Entre ells, Carlos Verona i Marta Romeu, que han estampat amb força el seu nom al territori Ranxo.
 
Tot i això, la Hutchinson Ranxo Gravel no parla de classificacions, sinó de sostenibilitat i responsabilitat. Klassmark segueix fidel en la idea de no deixar petjada darrere el seu pas. De fet, des de l'organització creuen que és un deure. L'entorn natural on vivim està en perill. Ningú no pot negar el canvi climàtic i els seus efectes. És el moment de canviar les normes del joc. L'aposta pel residu 0 i el consum local ha quedat palpable durant tot el cap de setmana; Klassmark fins i tot compensa les emissions de CO2 provocades pel desplaçament de tots els participants. Aquest és l'únic model a seguir si volem compartir amb família i amics, caps de setmana com el de la Hutchinson Ranxo Gravel. Els que han passat pel Parc de la Roca del Call de Ponts saben del que parlem. Què mai falti la festa, la cultura popular i 'Lo Ranxo', l'escudella ancestral que ha reviscut els participants en arribar. Molts ja pensen en la tercera edició.
Klassmark