Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ponts Turisme

Benvinguts a la pàgina web de Turisme de l’Ajuntament de Ponts, on trobareu la més completa informació sobre l’actualitat, esdeveniments i oferta turística del poble.  Passejant per la web pels podeu descobrir el nostre patrimoni històric, turístic i cultural, aprendre la nostra història, conèixer l’agenda cultural, la informació turística i trobar informació sobre tots els establiments, associacions i entitats, restaurants, hotels i cases rurals del municipi.

Us animem a visitar aquest portal web ple d'informació i des del que pretenem informar i comunicar sobre l’actualitat i el patrimoni de Ponts. Ponts, és un municipi amb un ampli patrimoni històric i cultural i amb un elevat potencial turístic; pretenem que mitjançant aquesta pàgina conegueu amb més profunditat el nostre poble per tal que la vostra visita no sigui sols virtual i que pugueu gaudir i conèixer el nostre meravellós municipi.

Esta pàgina és un instrument al servei de la ciutadania i de totes aquelles persones que tinguen interés pel nostre poble. Us animem a navegar per aquest espai web i a conèixer i visitar Ponts.

Ara bé, estarem encantats que ens visiteu també a l'Oficina de Turisme situada al Museu Boncompte o bé per correu electrònic a: turisme@ponts.cat