Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A l'aigua

Ponts ofereix unes condicions immillorables per a la pràctica de la pesca i els esports d'aventura gràcies al canal d'aigües braves de Ponts. Un veritable paradís per als experts en la matèria.

Tot caminant podeu trobar indrets prop de la Roca del Call per a fer-hi un bany refrescant a l'estiu o contemplar el brugir de l'aigua, un espectacle de colors en qualsevol temporada. 

A més Ponts compta amb el Club Nàutic Mig Segre que ofereix activitats de formació durant tot l'any, casalets durant la temporada d'estiu, campaments i també organitza competicions de primer ordre internacional. La proximitat al llac del Parc de la Roca del Call també permet als més petits viure experiències acuàtiques sense riscos. Hi trobareu també les següents facilitats:

Camp d'eslàlom

El camp d’eslàlom té uns 300 metres de llargada. En aquest camp es realitzen proves de la federació espanyola, de la federació catalana i proves internacionals. A la part alta del canal hi ha una zona d’aigües tranquil·les, optima per escalfar i al final hi ha una zona de desembarcament.

El camp disposa de moltes portes per entrenar les diferents maniobres o simplement per aprendre els principis bàsics de la navegació al riu. Una característica molt remarcable del camp d’eslàlom és que gairebé sempre té aigua per anar a practicar i es un bon punt de trobada dels palistes de la zona.

El llac artificial  

Aquest espai es troba just darrere de l’edifici del Club i consta d’un estany artificial dotat d’una làmina d’aigua tranquil·la sense cap tipus de turbulències. Serà un espai ideal per fer les primeres preses de contacte i exercicis de caire tècnic. 

Descens de Ponts

Situat just davant del Club, trobem un tram de descens del riu Segre d’aproximadament 7,5 km. Aquest primer descens, d’intensitat de corrent I-II és un primer pas a realitzar en el medi de les aigües braves.